Kako preživjeti Weekend 2017.?

Ostanite mirni, staloženi, pratite naše znakove, ponesite obaveznu opremu i downloadajte Weekend 10 aplikaciju.

Weekend Media Festival 2017., najveći regionalni festival komunikacija, ove godine slavi deset godina, a rođendanska proslava okupit će više od 4500 stručnjaka, predavača, panelista, posjetioca, stranaca, lokalaca i svih onih koji žele znati više o budućnosti medija i digitalnih tehnologija. Rovinj je centralno mjesto okupljanja, kao i svih prethodnih godina, a slavlje traje tri dana, od 21. do 24. rujna. Tijekom spomenutog razdoblja očekuje nas niz zanimljivih tema, panela i partyja, a evo nekoliko savjeta kako uspješno poslušati i doživjeti sve što nas zanima.

Što ponijeti?

Pune baterije, smartphone, četkicu za zube, punjač za slučaj kada se baterija isprazni i bočicu vode jer voda je nužna za preživljavanje, a kažu da je dobra i za kožu i ljepotu jer čisti organizam iznutra.

Kako i kada putovati?

Rođendan slavimo u Staroj tvornici duhana Rovinj na adresi Obala Vladimira Nazora 1. Do nas možete iz svih smjerova, kopnom, zrakom i morem, pješke, biciklom, motorom, ali ipak preporučujemo osobni automobil u kojem ćete povesti još troje ili četvero kolega i prijatelja s kojima će vam putovanje do Rovinja proći brže i zanimljivije.

Što kada stignemo u Rovinj?

Odmorite, uhvatite hlad ili dobar caffe bar, naručite kavu i uživajte u pogledu na Rovinj. Pronađite svoj bookirani smještaj i javite gazdi da ste stigli sretno i zdravo te da ste uskoro na check inu. Napravite prve pripreme za snalaženje na Weekendu te skinite našu aplikaciju na kojoj ćete pronaći sve, ali baš sve informacije o najboljem vikendu godine. Ono što je dobro je da na appu imate kartu dvorana u Staroj tvornici pomoću koje ćete se moći orijentirati, a bez toga da trebate znati na kojoj je strani svijeta sunce u 12 sati! Usput, znate li na na kojoj je strani svijeta sunce u 12 sati?

Weekend 10 aplikacija sadrži:

  • Networking
  • Navigaciju
  • Raspored predavanja, panela, prezentacija i partyja
  • Weekend radio stanicu
  • Vozni red autobusa

Preuzmite aplikaciju:

iOS: http://apple.co/2jKeaIz

Android: bit.ly/AndroidWeekend10

Komplet za preživljavanje

Pronađite akreditacijski ured na ulazu u Staru tvornicu s desne strane, obratite se prvom prijateljskom licu i zatražite crni komplet za preživljavanje. U njemu ćete pronaći letke, zanimljivosti, osvježavajuće piće i ostali sadržaji koji će vam pomoći u hitnim slučajevima.

Pošteni pronalazač neka se javi na info pult

Dobro je znati i da, ako slučajno nešto izgubite, a budimo realni, moguće je, možete se javiti na naš info pult gdje će vas čekati posebno educirano osoblje koje će se brinuti za izgubljene, odnosno pronađene stvari. Info pult se također nalazi u akreditacijskom uredu na desnoj strani.

Ostanite mirni i fokusirajte se na predavanja

Dolaze nam gosti iz cijeloga svijeta. Poslušajte njihove savjete, iskustva, razmijenite ideje i naučite puno novih trikova za uspješno poslovanje. Naročito smo ponosni na naše goste iz nordijskih zemalja koji će govoriti o tome kako njihove zemlje uspješno provode digitalnu diplomaciju. Dotaknut ćemo se i vrućih tema kao što je slučaj Agrokor. Osvrnut ćemo se i na trendove koji u Hrvatsku tek dolaze, a kao što je STEM obrazovanje i startupovi koji će nam  promijeniti život. Sve o ovim zanimljivim panelima saznajte i ovdje.

Pronađite mjesto za bijeg na ručak

Uključite aplikaciju i provjerite gdje na ručak – možda s novim prijateljem s Weekenda?

Novi način plaćanja

Dolaskom na Weekend dobit ćete RFID narukvicu, a tako da cijelo vrijeme možemo pratiti vaše kretanje. Ma ne, ipak, ne… Narukvica će vam služiti za plaćanje pića. Na posebno označenim punktovima čekat će vas stanice na kojima ćete moći puniti svoje narukvice. Iznos stanja na narukvici moći ćete provjeriti kod bilo kojeg konobara, prodavača ili top-up djelatnika. I naravno, ako ne potrošite cijeli iznos, ostatak će vam biti vraćen. Povrat novca morate tražiti najkasnije u nedjelju do 12 sati.

Osvježenje

Najbliža plaža.

Partyjanje

Glazbeni program je oduvijek bio jedan od naših najjačih aduta! Na vama je samo da uživate i zabavljate se!

Zadnji dan

Čestitamo, uspješno ste preživjeli Weekend 10! Vidimo se iduće godine!