10. Weekend Media Festival okupio rekordnih 5000 posjetitelja

Rovinj, 24. rujna 2017. – Velikim koncertom Nene Belana i Fiumensa završeno je jubilarno izdanje Weekend Media Festivala koji je održan pod pokroviteljstvom Adris grupe. Stara tvornica duhana u Rovinju ove je godine ugostila više od 160 govornika na preko 60 panela.

Proglašeni pobjednici SoMo Borca, najvažnije regionalne digitalne nagrade

Rovinj, 23. rujna 2017. – na drugom danu jubilarnog Weekend Media Festivala u Rovinju dodijeljena su priznanja za najbolje digitalne radove u devet SoMo Borac kategorija. Riječ je o najvažnijoj regionalnoj digitalnoj nagradi nakon koje redovito doznajemo kakvi nas trendovi u digitalnom marketingu očekuju u narednoj godini.

Agrokor je u komunikaciji krize sve odradio pogrešno

Kako se komunicirala najveća kriza u regiji, kojim tehnikama izazvati emocije i ostvariti milijune pregleda, kako je radio postao jači nego ikada te koliko nam treba ICT stručnjaka za digitalnu transformaciju

Rovinj, 23.

I turbofolk i Rozga moraju biti dio školske reforme

Kako je novinarstvo razotkrilo nogomet kao prljavu igru, kakav sadržaj komunicira čitateljska publika u regiji, sve o dolasku umjetne inteligencije i zašto televizijsko oglašavanje dominira globalnu print industriju

 Rovinj, 22. rujna 2017.

Proglašeni najbolji projekti i reklamne agencije u Adriatic regiji

Najbolja agencija BalCannesa 2017. je Grey Ljubljana, a titulu najboljeg projekta odnio je Dear Mr. President, agencije Imago Ogilvy

 Rovinj, 22. rujna 2017. – Čak 55 reklamnih agencija iz regije konkuriralo je na BalCannes reviji održanoj u sklopu desetog Weekend Media Festivala u Rovinju.

Weekend kao funky festival i oaza znanja koja ohrabruje

Kako se potpuno promijenio koncept prijevoza, sve o start-upu koji mijenja globalno obrazovanje i zašto je Weekend uspješno opstao 10 godina

Rovinj, 22. rujna 2017. – Budućnost komunikacije i marketinga, prijevoz i obrazovanje budućnosti teme su kojima je započeo prvi dan jubilarnog Weekend Media Festivala s više od 30 predavanja, panela i radionica.

Još samo dva dana do jubilarnog izdanja Weekenda

  • Posjetitelji će se u Rovinju besplatno moći voziti ubeRIKŠAMA te Rog Pony i Nextbike biciklima
  • Na Weekend dolazi Jon Laurence, najbolji digitalni urednik s britanskog Channela 4

Zagreb, 19. rujna 2017.

Tko su najbolje agencije u regiji?

25 članova stručnog žirija bira najbolje projekte BalCannesa na Weekend Media Festivalu

Zagreb, 19. lipnja 2017. – Sve agencije za tržišno komuniciranje iz regije pozvane su do 1. rujna 2017. prijaviti svoje projekte na BalCannes koji će se i ove godine održati u Rovinju u sklopu desetog izdanja Weekend Media Festivala.

Upoznajte finske emojije na Weekend Media Festivalu u Rovinju

Ukupno 62 emojija prvi su nacionalni set simbola i osnova finske PR kampanje koja je dobila mnoštvo međunarodnih nagrada

Zagreb, 19. svibnja 2017. – Finskom ne šetaju polarni medvjedi, ali Djed Božićnjak jest finski državljanin, a istina je i da Finci imaju riječ za opijanje kod kuće, u potpunoj samoći i donjem rublju – kalsarikännit.

Završio 9.Weekend Media Festival

Velikim koncertom Ljetnog kina powered by Jaegermeister završilo je 9. izdanje Weekend Media Festivala. Stara tvornica duhana u Rovinju, ugostila je 156 govornika i više od 4000 medijskih, marketinških i PR profesionalaca.

Proglašeni dobitnici nagrade SoMo Borac 2016 na Weekend Media Festivalu

Četvrtu godinu zaredom na Weekend Media Festivalu proglašeni su najbolji digitalni radovi

Sa sveukupno 130 prijava u devet kategorija, SoMo Borac se etablirao kao jedna od vodećih regionalnih digitalnih nagrada. I ove godine je dvadeset članova žirija i predselekcijskog žirija ocijenjivalo najbolje Facebook stranice, digitalne kampanje, web stranice, mobilne aplikacije i radove na svim drugim digitalnim platformama.

Na BalCannesu proglašeni najbolji projekti i agencije u regiji

Najbolja agencija BalCannesa 2016. je slovenski Pristop, a titulu najboljeg projekta odnio je Men all over the world are crying, agencije Studio Sonda

Rovinj, 23. rujna 2016. — Na petoj reviji najboljih reklamnih agencija regije BalCannes u Rovinju izabrano je 25 najboljih projekata, a po prvi put žiri oglašivača dodijelio je i nagrade najboljim projektima i agencijama.

Weekend Media Festival donosi novi pogled na biznis i industriju

Weekend Media Festival donosi novi pogled na biznis i industriju

  • Native advertising i programmatic glavne teme ovogodišnjeg Weekenda
  • Weekend pojašnjava nove poslovne modele koji su se već počeli primjenjivati i koje očekujemo u skoroj budućnosti
  • Kako izgleda komunikacijska industrija u Dubaiju?

Kuda ide televizija?

Kuda ide televizija? Ubija li native advertising novinarstvo i kako u kompanijama stvoriti dobro okruženje za rad?

Zagreb, 20. travnja 2016. – Pripreme za deveto izdanje Weekend Media Festivala u punom su jeku.

Peti BalCannes i četvrti SoMo Borac

Regionalna revija BalCannes i nagrada SoMo Borac ostaju bliski partneri Weekend Media Festivala. BalCannes će petu godinu zaredom, u suradnji s Hrvatskim udruženjem društava za tržišno komuniciranje (HURA) vrednovati najbolje agencijske projekte iz šest zemalja regije.

BalCannes: Oglašivači biraju najbolje projekte

BalCannes: Oglašivači biraju najbolje projekte

U sklopu BalCannesa, po prvi put u regiji, oglašivači će odabrati najbolje projekte i najbolje marketinške agencije iz Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije, Makedonije i Crne Gore.

Kakva nas budućnost čeka?

Kakva nas budućnost čeka? Doznajte u Rovinju od 22. do 25. rujna

• Američki futurist Gary Whitehill predstavit će svoju optimističnu viziju 21. stoljeća
• O budućnosti sada govorit će vodeći IT menadžeri, ali i tinejdžeri
• Panel rasprave o reformi obrazovanja i digitalnom kaosu

Weekend_Foto5

Dva tjedna prije početka, poznat je najveći dio programa 9.