Tko su najbolje agencije u regiji?

25 članova stručnog žirija bira najbolje projekte BalCannesa na Weekend Media Festivalu

Zagreb, 19. lipnja 2017. – Sve agencije za tržišno komuniciranje iz regije pozvane su do 1. rujna 2017. prijaviti svoje projekte na BalCannes koji će se i ove godine održati u Rovinju u sklopu desetog izdanja Weekend Media Festivala.

Upoznajte finske emojije na Weekend Media Festivalu u Rovinju

Ukupno 62 emojija prvi su nacionalni set simbola i osnova finske PR kampanje koja je dobila mnoštvo međunarodnih nagrada

Zagreb, 19. svibnja 2017. – Finskom ne šetaju polarni medvjedi, ali Djed Božićnjak jest finski državljanin, a istina je i da Finci imaju riječ za opijanje kod kuće, u potpunoj samoći i donjem rublju – kalsarikännit.

Završio 9.Weekend Media Festival

Velikim koncertom Ljetnog kina powered by Jaegermeister završilo je 9. izdanje Weekend Media Festivala. Stara tvornica duhana u Rovinju, ugostila je 156 govornika i više od 4000 medijskih, marketinških i PR profesionalaca.

Proglašeni dobitnici nagrade SoMo Borac 2016 na Weekend Media Festivalu

Četvrtu godinu zaredom na Weekend Media Festivalu proglašeni su najbolji digitalni radovi

Sa sveukupno 130 prijava u devet kategorija, SoMo Borac se etablirao kao jedna od vodećih regionalnih digitalnih nagrada. I ove godine je dvadeset članova žirija i predselekcijskog žirija ocijenjivalo najbolje Facebook stranice, digitalne kampanje, web stranice, mobilne aplikacije i radove na svim drugim digitalnim platformama.

Na BalCannesu proglašeni najbolji projekti i agencije u regiji

Najbolja agencija BalCannesa 2016. je slovenski Pristop, a titulu najboljeg projekta odnio je Men all over the world are crying, agencije Studio Sonda

Rovinj, 23. rujna 2016. — Na petoj reviji najboljih reklamnih agencija regije BalCannes u Rovinju izabrano je 25 najboljih projekata, a po prvi put žiri oglašivača dodijelio je i nagrade najboljim projektima i agencijama.

Page 1 of 212