Prilika za najbolje startupe da odu na CES 2016.

Featured image

Na prezentaciji „Hrvatski Telekom kao startup akcelerator“ Bojan Mušćet iz HT-a i Dragan Petric iz časopisa Bug predstavili su „Idea knockout 2016.“ startup sajam koji će se u četvrtak, 29. rujna održati u kinu Europa u Zagrebu.

Startupovi će imati priliku predstaviti svoje ideje, a stručni žiri će odabrati pobjednika koji osvaja dvije povratne karte i smještaj u Las Vegasu te izlagački štand na najvećem svjetskom sajmu tehnologija – CES 2016.

CES je mjesto na kojem se uvijek predstavljaju najnoviji tehnološki trendovi i lansiraju startupi, među kojima oni najbolji prerastaju u globalne kompanije.

„Svi ste pozvani na četvrti ‘Idea knockout’ jer nije riječ samo o pitchanju već će svi moći besplatno provjeriti što mladi hrvatski inovativci imaju za predstaviti na području tehnoloških proizvoda“, najavio je Petric.

CES je globalna pozornica inovacija i svake godine ga posjeti preko 170.000 posjetitelja.

„Pozivamo sve kreativce i startupove u zajedničkom razvijanju tehnoloških ideja. Kroz davanje prostora i financijske potpore HT se nameće kao glavni startup akcelerator u Hrvatskoj“, poručio je Bojan Mušćet.